ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Your kid's Party to a New Level!

H Εταιρεία One Party εδώ και 21 χρόνια , έχει σαν στόχο να κάνει το πάρτι του παιδιού σας ξεχωριστό, μια τρυφερή ανάμνηση των παιδικών του χρόνων.

Ιδρύθηκε από το Αργύρη Ναστόπουλο ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο μουσικό κοινό από την συμμετοχή του στο δημοφιλές boy band, ONE.

Έχοντας πάντοτε αστείρευτη αγάπη προς τη μουσική και τον χορό, Αποφάσισε την Έναρξη της Εταιρείας Ηχητικής κάλυψης και Disc Jockey, με σκοπό να εκφράσει προς τον κόσμο το ταλέντο να ψυχολογεί τα συναισθήματα που χρειάζεται η κάθε στιγμή μιλώντας στο κοινό μέσα από τις μουσικές του γνώσεις και επιλογές.

Η Εταιρία μας είχε πολύ γρήγορη άνοδο στον χώρο των εκδηλώσεων και σε αντίθεση με παρόμοιες εταιρείες που έχουν μεγαλύτερο στόχο τον τομέα της ενοικίασης ήχου και φωτισμού, εμείς δώσαμε περισσότερη σημασία στην Εμπειρία και την Εκπαίδευση των DJ και έτσι εξασφαλίσαμε την σίγουρη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης.

Η Τεχνογνωσία μας και η συνεχής εκπαίδευση στον τομέα του ήχου και φωτισμού, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις όπου απαιτείται ηχητική και φωτιστική κάλυψη

Με συνεχώς ανανεωμένα προγράμματα εμψύχωσης , εξειδικεύεται στην διοργάνωση πάρτι παιδιών προσχολικής ηλικίας αλλά και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης .

Απασχολεί νεανικό προσωπικό , απόφοιτους και τελειόφοιτους ανώτερων και ανώτατων παιδαγωγικών και θεατρικών Σχολών.

Η εταιρεία One party διοργανώνει ετήσιο σεμινάριο εκπαίδευσης από επαγγελματίες εισηγητές αλλά και ημερίδες διδακτικής των νέων προγραμμάτων για όλο το προσωπικό της καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου .

Το βεστιάριο της εταιρείας διαθέτει πάνω από 500 θεατρικά κουστούμια και πάνω από 100 κουστούμια από δημοφιλείς παιδικούς ήρωες και παραμυθένιες αγαπημένες φιγούρες των παιδιών.

Όλοι θυμόμαστε ένα πάρτι από τα παιδικά μας χρόνια…

Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπου έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσουμε παιδιά ευπαθών ομάδων.

Έχουμε κερδίσει την προτίμηση εταιρειών, σχολείων, παιδικών σταθμών, επαγγελματιών και πολλών οικογενειών που μας προτείνουν ανεπιφύλακτα.

Συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη, με νέες ιδέες και προτάσεις!

Επιλέξτε την One Party για το πάρτι που θα θυμούνται τα παιδιά σας για πάντα!!!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.

Αργύρης Ναστόπουλος

Αργύρης Ναστόπουλος

DJ /ONE PARTY MUSIC EVENTS

YOUR PARTY TO A NEW LEVEL

Ο Αργύρης Ναστόπουλος, έγινε ευρύτερα γνωστός στο μουσικό κοινό από την συμμετοχή του στο δημοφιλές boy band, ONE. Το συγκρότημα ηχογράφησε με την MINOS-EMI συνολικά 6 albums, με αποκλειστικό συνεργάτη στην σύνθεση τον αναγνωρισμένο Κύπριο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και οι συνολικές πωλήσεις ξεπέρασαν το 1.000.000 αντίτυπα. Κορυφαία στιγμή για τους ΟΝΕ, η συμμετοχή στον 47ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ταλίν της Εσθονίας όπου εκπροσώπησαν την Κύπρο με το τραγούδι Gimme – Gimme του Γιώργου Θεοφάνους και κατέλαβαν την 6η θέση.
Μετά την διάλυση των ONE, o Αργύρης Ναστόπουλος ασχολείται συστηματικά με την σύνθεση τραγουδιών, το ραδιόφωνο ως παραγωγός και την διοργάνωση θεαμάτων ενώ παράλληλα εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε 25 radio Ελλάδας και εξωτερικού και σαν DJ private parties και επιλεγμένους χώρους.
Η Οne Party ιδρύθηκε το 2004 από τον ίδιο ο οποίος έχοντας πάντοτε αστείρευτη αγάπη προς τη μουσική και τον χορό, Αποφάσισε την Έναρξη της Εταιρείας Ηχητικής κάλυψης και Disc Jockey, με σκοπό να εκφράσει προς τον κόσμο το ταλέντο να ψυχολογεί τα συναισθήματα που χρειάζεται η κάθε στιγμή μιλώντας στο κοινό μέσα από τις μουσικές του γνώσεις και επιλογές.
Η Εταιρία μας είχε πολύ γρήγορη άνοδο στον χώρο των εκδηλώσεων και σε αντίθεση με παρόμοιες εταιρείες που έχουν μεγαλύτερο στόχο τον τομέα της ενοικίασης ήχου και φωτισμού, εμείς δώσαμε περισσότερη σημασία στην Εμπειρία και την Εκπαίδευση των DJ και έτσι εξασφαλίσαμε την σίγουρη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης. Η Τεχνογνωσία μας και η συνεχής εκπαίδευση στον τομέα του ήχου και φωτισμού, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις όπου απαιτείται ηχητική και φωτιστική κάλυψη
To 2015 δημιούργησε το προσωπικό του δισκογραφικό label, την Keys Records και το 2017 την εταιρεία παραγωγής συναυλιών Celestial Productions.
Συνεργασίες από:
Λίνα Νικολακοπούλου, τον Στέφανο Κορκολή ,τον Δαυιδ Ναχμία, την Στέλλα Γκρεκα ,την Γιοβάννα,την Νένα Βενετσάνου κοκ
To 2002 οι επανένωση των One είναι γεγονός .Νέα επίσημη κυκλοφορία από την Minos Emi με τίτλο Billy Bam Bam ξεπερνάει τα 2.000.000 views και οι εμγφανίσεις τους σε Αθήνα και σε Κύπρο γίνονται Sold out.
O Αργύρης Ναστόπουλος στα 25 χρόνια της μουσικής του πορείας έχει συνεργαστεί με τους εξής καλλιτέχνες: Γιάννη Πάριο, Πασχάλη Τερζή, Άννα Βίσση, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Μαζωνάκη, Ελένη Δήμου, Καίτη Γαρμπή, Βασίλη Καρρά, Ευρυδίκη, Άντζελα Δημητρίου, Σάκη Ρουβά, Χρήστο Δάντη, Νίκο Καρβέλα, Πάνο Κιάμο, Demy, Joe Cocker, Natalie Imbruglia κ.α.
Ως DJ - Παρουσιαστής – Ανιματέρ – έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις, μεγάλα events με καραοκε, διαφημιστικές προωθήσεις προϊόντων και σε κατασκηνώσεις όπως:
Dj /Music_One Party Events
Tel : +30 210 9967562 ~ M: +30 6982178813
Site : www.argyrisnastopoulos.gr
Email: argyris@argyrisnastopoulos.gr
argyris