-Υπηρεσίες και ειδικά Πακέτα εξοπλισμού με ξεχωριστό στυλ που θα κάνουν τη δεξίωση σας να διαφέρει!
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια αναγνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η σωστή οργάνωση για την επιτυχία μιας γαμήλιας δεξίωσης και πόσο μεγάλη σημασία έχει η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός όσων αναλαμβάνουν να την εκπληρώσουν. Αναγνωρίζοντας κι εμείς αυτή τη σημασία, εργαζόμαστε, ενημερωνόμαστε και εξελισσόμαστε συνεχώς με μοναδικό στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

-Οι απαραίτητες προϋποθέσεις που συνθέτουν την επιτυχία ενός wedding party είναι οι κατάλληλες μουσικές από έμπειρους dj γάμου, ο σωστός φωτισμός, ο καθαρός ήχος και τα εφέ, που συνδυαστικά θα συμπληρώσουν την ατμόσφαιρα και θα απογειώσουν την διάθεση των καλεσμένων σας!

Στη One Party δημιουργήσαμε τα ” Baptism Events “. Πρόκειται για ειδικά πακέτα εξοπλισμού και υπηρεσιών για δεξιώσεις που σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και το ύφος που επιθυμείτε!

 

Σας ευχόμαστε, κάθε φορά που αναλαμβάνουμε μία βάπτιση. Όπως κι εσείς, έτσι και η ομάδα μας ξέρει πόσο σημαντικό είναι το καλωσόρισμα σε ένα καινούργιο μέλος της οικογένειας και πόσο υψηλές είναι οι προσδοκίες. Κάθε βάφτιση είναι η πρώτη γιορτή στο όνομα ενός ανθρώπου. Έτσι αναλαμβάνουμε να την οργανώσουμε έχοντας πάντα στο νου μας ότι ο μικρός αυτός άνθρωπος είναι ένας σημαντικός άνθρωπος. Το μέλλον γράφεται όσο εμείς στολίζουμε και γι’ αυτό και πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όσο πιο μοναδικό και αξέχαστο γίνεται, αντάξιο μίας νέας, μοναδικής αρχής. Από τον στολισμό στις ανθοσυνθέσεις και από τα προσκλητήρια στις μπομπονιέρες, πάντα βάζουμε όλο μας το είναι, χαρίζοντας στο νέο μέλος της οικογένειάς σας την βάφτιση που του αξίζει. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί σας ένα γεγονός εκλεπτυσμένο, χαρακτηριστικό, ξεχωριστό. Ένα σημαντικό γεγονός, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Χρόνια τώρα εμπνεόμαστε από εσάς και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και το εκλεπτυσμένο γούστο της ομάδας μας, σχηματίζουμε μαζί τις μελλοντικές σας αναμνήσεις. Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και να συμβάλλουμε δημιουργώντας μία νέα αρχή για ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του κόσμου. Το παιδί σας!

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξεχωριστά και αναλυτικά όλες μας τις παροχές, ώστε να αποκτήσετε ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες μας.

Ήχος – DJ

Artists

Photobooth

Υποδοχή

Μασκότ

Διακόσμηση

Video & Photo

Φουσκωτά